1. Hjem
  2. Flyttetjenester
  3. Internasjonalt

Flytte til utlandet

Vi er spesialister på internasjonal flytting, og bistår både private og bedrifter med flytting fra Norge til ulike destinasjoner i verden.

kart over verden

Internasjonale flyttinger

Velg Vinjes når du planlegger å flytte utenlands. 

Vi er ett av Norges største flyttebyrå og med over 130 års erfaring og Norges største bilpark får vi deg trygt og sikkert til en ny destinasjon.  

Vinjes tilpasser våre flyttetjenester nøyaktig etter dine behov, enten det dreier seg om omfattende eller mindre oppgaver, for både private og bedrifter. Med erfarne sjåfører som er godt kjent med europeiske veier, forsikrer vi en sikker og pålitelig transport av dine verdier. Vårt fullservice flyttebyrå garanterer førsteklasses tjenester. Kontakt oss gjerne for et skreddersydd pristilbud eller for å starte planleggingen av din internasjonale flytteprosess.

Ta kontakt

Sømløs flytting

  • Detaljplanlegging av flytteprosessen
  • Husk: Pass, Visum, Tillatelser,  Skatt, Flyttemelding, Bank mm.
  • Koordinering av hele prosessen
  • Nedpakking av løsøre
  • Operativ gjennomføring av flytteprosjektet
  • Utpakking av løsøre
  • Miljørapport fra oppdraget

Vinjes tar hånd om detaljene fra start til slutt,  og sikrer en vellykket flytteprosess til utlandet.

Med Vinjes får du en skånsom, effektiv og trygg flytteprosess utenlands

Opplev Vinjes’ pålitelige internasjonale flyttetjenester og nyt en smidig overgang til ditt neste globale kapittel. For vellykkede flytteprosesser kreves ikke bare erfarne ansatte, men også topp moderne utstyr og god planlegging.  I Vinjes er vi stolte av å tilby begge deler.

Ved utenlandsflytting mobiliserer vi betydelige ressurser i form av planlegging, personell og erfaring, støttet av vår store bilpark.

Ta kontakt

Andre flyttetjenester

lager vinjes

Lager og oppbevaring

Vårt lagerbygg er utstyrt med omfattende sikkerhetstiltak, inkludert kameraovervåkning, inngjerding og en låst port på ettermiddag/kveld. Vi legger til rette for en enkel inn- og utkjøring til lageret, og hvis du foretrekker det, gir vi deg også muligheten til å levere og hente varene selv. 

Les mer Icon ionic-ios-arrow-round-forward.svg

Flyttevask

Det er viktig med grundig nedvask. Ulike overflater og materialer krever spesialbehandling for å unngå skader.  Ved å la Vinjes ta flyttevasken, sikres du en profesjonell flyttevask med kvalitetsgaranti. Flyttevask tilbys kun i Trondheim.

Ta kontakt  Icon ionic-ios-arrow-round-forward.svg

flyttevask

forsikring Vinjes

Forsikring

I samarbeid med Gjensidige tilbyr vi forsikring til gunstige vilkår. Forsikringspremien varierer basert på innboforsikringens størrelse og flyttedistansen. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Ta kontakt  Icon ionic-ios-arrow-round-forward.svg

Utvalgte referanser

Se alle referansene her

Flytt effektivt og trygt

Vinjes, ditt flyttebyrå lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Ta kontakt