Sandblåsing

Polygon Miljø kan tilby tradisjonell sandblåsing med granulater og silikater, noe som er en effektiv metode til å fjerne maling, lakk, rust, , sot, forkullede områder og andre uønskede skjemmende overflater som for eksempel grafitti. Metoden kan dessverre være hard med underlaget så den må brukes med forsiktighet, spesielt glass blir fort skadet.


Polygon Miljø kan derfor også tilby en mer skånsom metode, nemlig co2-blåsing/tørrisblåsing. Denne metoden kan fjerne uønskede elementer uten å skade underliggende konstruksjoner. For eksempel kan grafitti på glass fjernes uten at ruten skades, limrester etter bilreklame kan fjernes uten at billakken skades og co2-blåsing kan brukes til rens av ventilasjonskanaler, spesielt er den effektiv på fettrester avsatt i kanaler. En annen positiv effekt av tørrisblåsing er at det ikke blir noe avfall av co2'en, den fordamper øyeblikkelig etter bruk.

Polygon Miljø har montert alt dette utstyret på en henger, noe som gjør oss til mobile og effektive problemløsere på dette området. Så trenger du sandblåsing i Trondheim, eller Midt-Norge? Ikke nøl med å ta kontakt!