Increíble, lo han vuelto a hacer

RisRos.jpg

Dette er et innlegg i Offisersbladet nr. 2 mars 2011 som omhandler en av våre mange internasjonale flytteoppdrag, skrevet av kunden selv.

Kunden beskriver sin opplevelse av flytteprosessen rundt families flytting fra Madrid, og hjem til Norge:

Utrolig, de har greid det igjen!

I januar 2005, ble undertegnede med familien, beordret til Spania for tjeneste ved NATO hovedkvarteret i Madrid. Beordrlngen og den dertil hørende flyttingen var en stor opplevelse som virkelig kan anbefales på det sterkeste. Som jeg den gang skrev i Offisersbladet, så hadde vi en fantastisk positiv opplevelse med flyttebyrået Vinjes Transport AS.

Vi kom oss vel i havn på punktiig vis uten den minste brekkasje. Når vi skulle gjøre endereis og raturnere tll Norge med over 3300 km i reisestrekning, var da også valget greit. Vinjes Transport ble et naturlig valg, som konkurrerte seg til godkjent anbud. Utfordringen denne gangen var nok noe annerledes med en betydelig økning i størrelsen på innboet.

Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier kunne forestille meg at det var mulig for en familie med 4 barn, 3 hunder og 2 katter å akkumulere et så stort innbo. l tillegg så hadde undertegnede mottatt enda en beordring, denne gang til Egypt. men da uten famile. Tidsplanen ble nå kritisk, da jeg i realiteten ville ha kun 3 dager til rådighet i Norge, før jeg selv skulle stille i Egypt.

ette tok Vinjes transport med den største befatning. En grundig befaring ble gjennomført og en plan ble lagt. Etter anbefaling fra Vinjes Transport, ble flyttingen gjennomført i to etapper for å forenkle vår hjemkomst. Igjen må en bare ta av seg hatten. Maken til slik service innstilling er vanskelig å finne. Igjen så ble det oppfølging fra første øyeblikk!

ilgjengelighet og dialog under hele gjennomføringen, og en grundlghet i pakking og transport som er helt utrolig. Punktlighet i henhold til avtalt kjøreplan og alt gjennomført med smil. Kona kunne atter en gang strålende meddele at alt var like helt og plassert nøyaktig der det skulle stå, var det bare a ta av seg hatten.

Kona ble så glad i flyttegutta at det var en periode hvor jeg trodde at vi skulle adoptere dem. Undertegnede med famile vil med dette etter en gang, rette en kjempe takk til Vinjes Transport As og anbefale dem på det sterkeste til de som måtte være aktuell for en flytting i framtiden. En fantastisk opplevelse på alle måter.

- Tore S Bade -