Flytteprosessen 

 

Flytte selv

Vi vil gjerne gjøre flyttejobben for deg, men dersom du velger å gjøre hele eller deler selv, kan du få kjøpt det du trenger av pakkeutstyr, pappesker, tape, papir osv. hos oss. Vi tilbyr også utleie av personbilhengere som er tilpasset transport av flyttegods.

Vi har laget en sammling av ulike flytte-selv-pakker, som gjør det lettere for deg å velge mengde med flyttemateriell.

Spør oss om pris dersom du trenger hjelp til å frakte de store tingene. Trenger du lager for en kortere eller lengre periode? Se vårt møbellager, trygt, tørt og sikker!

Før du setter igang med flyttingen, se vår liste over ting å tenke på før du flytter.

Vi står til tjeneste, uansett hvordan du velger å flytte!

Flyttelift

Vi er et av de få flyttebyråene som har egne flyttelifter. Disse gjør flytting til og fra leiligheter i høye hus mye enklere.

Flyttemannskapet behøver ikke å løpe opp og ned trapper, og de sparer derfor mye tid. Noe som til slutt kommer kunden tilgode. Godt utstyr er halve jobben.

Ta kontakt for nærmere informasjon.

 

Kontakt

Spesialtransport

Vi har lang og god erfaring med transport av ugunstige kolli, varer som rett og slett ikke passer inn i vanlige esker eller på standard paller.

Dette kan være små og store safer, sikkerhetsskap, piano og flygler. Eller medisinteknisk utstyr og laboratorieutstyr og andre gjenstander som er litt mer utfordrende enn normale flytteesker. Vi har flyttet det meste!