Flyttebyrå med lang tradisjon for sikker levering

Flyttekalkulator

Flytteforespørsel

Prøv vår flyttekalkulator

Flyttekalkulator

Flytteforespørsel Bedrift

Prøv vår flyttekalkulator for bedrift/industri

Lagerhotell trondheim

Lagerhotell

Vi tar vare på flyttegodset

Priseksempler flytting

Priseksempler

Ingen prosjekter er like

referanser vinjes flyttebyrå trondheim - flytting

Referanser

Les våre kunders erfaring

Vinjes har drevet flyttebyrå siden 1889, og har referanser og erfaring fra flytteoppdrag både innenlands og utenlands. Profesjonelle flyttefolk og en moderne bilpark gjør at flyttingen gjennomføres på en effektiv og skånsom måte.

 

Det er mange måter å flytte på. Vi kan skreddersy en flytteprosess hvor du selv kan velge i hvor stor grad du vil være involvert. Vi kan blant annet tilby:

  • Flytting private
  • Flytting næring; Kontorer, maskiner, inventar, safer m.m
  • Pakking av hele/deler av innboet
  • Utpakking av innbo på innflyttingsadresse
  • Forsikring av ditt innbo under flytting
  • Lager tilgjengelig for ditt innbo
  • Pakkemateriell  (esker, tape, pakkepapir, bobleplast etc)

 

 

Norges eldste flyttebyrå

 

Tillit i over 130 år! Norges eldste flyttebyrå i kontinuerlig drift...

Vi er stolte av å kunne si at vi er landets eldste flyttebyrå i kontinuerlig drift, noe som viser at vi tar våre kunder på alvor. Vi har flyttet flere generasjoner. La oss vise deg hvorfor våre kunder kommer tilbake når de igjen skal flytte.

Vi vil ikke påstå at vi aldri gjør feil, men at vi behandler våre kunder på en seriøs måte hvis en skade skulle oppstå. Rask og seriøs behandling er en selvfølge, og våre flyttefolk har et stort ansvar som de tar alvorlig. Det dreier seg om familiens hjem hvor mye av innboet er uerstattelig, da det kan ha sin egen historie. De har derfor krav på å ha det beste utstyr for å gjøre den best mulige innsats.

Vi har et moderne lager med grunnflate på 1.200 m2. I dette lageret, som er oppvarmet, lagrer vi kundens møbler i egne bokser. Dette sikrer at møblene blir tatt godt vare på.

Oversjøisk

Våre mest erfarne flyttefolk foretar betryggende pakking og stuing i container og sørger for transport med anerkjente rederier. I destinasjonslandene samarbeider vi med seriøse flyttebyrå som sørger for videretransport og utpakking av flyttegods. Ved flytting fra utlandet til Norge, sørger vi på tilsvarende måte for samarbeidspartner for pakking og forsendelse av container. Vi står selv for utpakking i Norge.

Kontor-industriflytting

Ved kontor og industriflytting kreves det i tillegg til erfarent personell, også moderne utstyr. Vinjes flyttebyrå har begge deler. Når større bedrifter skal flytte, kreves det ofte store resurser i form av personell og materiell. Vårt flyttebyrå har mange faste ansatte, i tillegg til at vi har en stor bilpark. 

Flyttelift

Vi har som et av de første flyttebyrå i Norge, anskaffet en mobil heis som letter flyttingen i høyhus betraktelig. Med denne heisen slipper man stort sett å bære innbo opp og ned lange trapper. Denne gjør også at flyttingen går raskere, samt at flyttingen blir rimeligere.

Forsikring

I samarbeid med Gjensidige forsikring kan vi tilby forsikring "på fulle vilkår" til en rimelig premie. Verdigrunnlaget baseres vanligvis på innboforsikringens størrelse. Premien varierer avhengig av flyttedistanse. Ta kontakt for mer informasjon.