1. Hjem
  2. Gode på samarbeid

"Gode på samarbeid"

Vi har brukt Vinjes Transport ved flere anledninger, og sist ved vår store flytting til nye lokaler i 2023. God planlegging på forhånd la grunnlaget for en vel gjennomført flytting. Flyttingen skulle skje innen et visst tidsrom, så alt måtte være nøye planlagt for at virksomheten kunne være oppe å gå til bestemt dato. 

Vår erfaring er at Vinje er løsningsorientert og gode på samarbeid og kommunikasjon. De innehar en kompetanse som gjorde at vi som bedrift følte oss trygge på at flyttingen ble ivaretatt på beste måte. 

Vi er en kompleks produksjonsbedrift med 75 ansatte som flyttet alt fra store og små maskiner, arbeidsbenker, kontorlandskap, resepsjon og utstyr til pasientrom mm.  

Vinje har utstyr til å takle det aller meste av utfordringer, og ikke minst de HMS krav som stilles til flytting i dag. Alt fra biler, truck, flytteesker, bur, paller, tape og fargekoder mm. gjorde at vi ikke trengte å involvere andre parter i flyttingen. De bistod med lagring og av kasting av avfall det ikke var plass til i kontainere.

Vinje har vist seg tilpassingsdyktige da vi underveis i flyttingen måtte løse små og større utfordringer.

Vi vil anbefale Vinje Transport til andre som planlegger å flytte sin bedrift.

Mvh: Trøndelag Ortopediske Verksted

Logistikkavdelingen ved Aud Soltveit, Marcus Stokke og Steinar Sagvold

Verkstedansvarlig Guttorm Hammersborg

TOV logo

Flytt effektivt og trygt

Vinjes, ditt flyttebyrå lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Ta kontakt