1. Hjem
  2. Seriøst firma

"Seriøst firma"

Våren 2021 startet Norsk Kylling sin nye fabrikk på Orkanger. I den forbindelse ble Vinjes Transport innleid til å flytte deler av maskinparken.

Vinjes flytter for Norsk Kylling

Oppdragets omfang

Våren 2021 startet Norsk Kylling sin nye fabrikk på Orkanger. I den forbindelse ble Vinjes Transport innleid til å flytte deler av maskinparken. Maskinparken bestod av store og små maskiner hvor de største var over 10 meter og over 3 tonn. Maskinene skulle fraktes gjennom egnet frakterute på gammel fabrikk og føres inn på angitt plassering i ny fabrikk, tidsrommet for oppdraget var 14 dager.

Kommentar fra Norsk Kylling

Vinjes Transport tok tidlig ansvar i prosjektet og var ledende på arbeidsmetodikken. Under prosjektet ble det gjort markante endringer fra oppdragsgiver og Vinjes fikk vist sin evne til å tilpasse seg kundens behov.

Kommentar fra prosjektleder

Mitt eget synspunkt på Vinjes er at de virker som et veldig seriøst firma med høy kompetanse innenfor det faget de holder på. Alle ansatte i Vinjes er veldig trivelige og tar arbeidsoppdragene sine seriøst. En dag med Vinjes er en dag med trivelige folk og et godt arbeidsmiljø.

Vi i Norsk Kylling håper på flere samarbeid og kan anbefale Vinjes Transport på det sterkeste. 

Norsk Kylling

v/ Øyvind Nersund

Norsk Kylling logo

Norsk Kylling flytter med hjelp av Vinjes

Norsk kylling flytter med VinjesNorsk kylling flytter med VinjesNorsk kylling flytter med VinjesNorsk kylling flytter med Vinjes

Flytt effektivt og trygt

Vinjes, ditt flyttebyrå lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Ta kontakt